nieuws

 

 

Vinaora Nivo Slider 3.x

"Het is alsof ze een auto zouden kopen zonder te weten dat er een wegcode bestaat of een rijbewijs"; dat zegt Werner Couck over de slechte voorbereiding van nieuwkomers in appartementen. Het volledige persbericht van zijn statement op IMMOBILIA tijdens de beurs IDEAAL WONEN in Leuven - 16 & 17 maart 2019, vind je hieronder.

PERSBERICHT 15.03.2019 - Nieuwkomers in appartementen slecht voorbereid

Mensen die een appartement kopen, zijn meestal slecht voorbereid op het “wonen in” en “beheren van” een mede-eigendom. De wet op de mede-eigendom, het KBO-nummer en de basisakte, de algemene vergadering, de rol van de syndicus en andere wettelijke of reglementaire bepalingen, zijn slecht of helemaal niet bekend. Dat statement maakt Werner Couck op IMMOBILIA tijdens de beurs IDEAAL WONEN in Leuven – 16/17 maart 2019.

Download het volledige persbericht: NIEUWKOMERS IN APPARTEMENTEN SLECHT VOORBEREID klik hier
Naar de website van de beurs: Ideaal wonen / Immobilia 

MET DANK AAN DEZE PARTNERS

Logo-slider-ALBIMMO2.jpgLogo-slider-B-COVER2.jpgLogo-slider-BASF22.jpgLogo-slider-BTVnieuw.jpgLogo-slider-CLABOTSnieuw.JPGLogo-slider-COOPMAN-ORONA.jpgLogo-slider-DOSSIER-VERKIEZINGEN-2018-2.jpgLogo-slider-ISOL-ULTRISO.pngLogo-slider-OPENSYNDIC.jpgLogo-slider-PROXIMUS.jpgLogo-slider-REIPROJECTS.jpgLogo-slider-SOPREMA.jpgLogo-slider-SYNCURA.jpgLogo-slider-TECTUM.jpgLogo-slider-UVS2019.jpgLogo-slider-VILLAJURIS2.jpg